Contacteer ons

Handgemaakte pralines kopen? Mon Chocolat is jouw winkel

Ergens in het mooie Oordegem bevindt zich het chocoladeatelier van Chantal Van Der Stuyft. Een dame met een grote passie voor artisanale pralines en chocoladetruffels. Al jaar en dag tovert ze heerlijke stukjes chocolade om tot lekkernijen om u tegen te zeggen. In haar delicatessenwinkel kan je allerlei smaakvolle pralines kopen, ambachtelijk gemaakt met liefde en kwaliteitsvolle ingrediënten. Ben je van regio Aalst of Wetteren? Pralines van topkwaliteit vind je bij Mon Chocolat in Oordegem!

Het geheime ingrediënt? Liefde!

Wat krijg je als je een portie liefde mengt met verse en natuurlijke ingrediënten? Artisanale pralines van topkwaliteit natuurlijk! Bij Mon Chocolat wordt elke praline geproduceerd in eigen atelier en werken we uitsluitend met verse roomboter en chocolade van de beste kwaliteit. Zo garanderen wij jou de lekkerste pralines van Belgische bodem, speciaal voor jouw verwenmomentje van de dag.

In de chocoladewinkel van Chantal kan je héérlijke chocoladetruffels en pralines kopen uit een ruim aanbod om van te smullen. Van unieke smaken tot onze traditionele ’originechocolades’. Smaken als espresso, pistache en vanille smelten op jouw tong. Elke zoetebek waagt zich hier in de chocoladehemel en daar worden wij gelukkig van!

We werken met verse roomboter en chocolades van de beste kwaliteit

Verwen jezelf en anderen met de beste chocolade

Kan jij jezelf, of een geliefde, bekoren met een doosje vol geluk? Zoek je lekkere pralines in regio Lede, Aalst, Erpe-Mere of Wetteren? Kom dan eens binnen in onze winkel in Oordegem en laat je verrassen door onze ambachtelijke chocolades. Wil je een zoetebek verwennen met het ideale geschenk? Onze pralines cadeau geven doe je in een mooie geschenkbox van Mon Chocolat, want liefde gaat door de maag! Pralines kopen doe je met passie, net zoals Chantal haar pralines maakt met heel veel liefde!